Yritysten toimi- ja liiketilojen sisustus on merkittävä tekijä yrityskuvan kannalta. Tilojen tulee vastata uskottavasti tavoiteltua yrityskuvaa. Sen lisäksi, että asiakkaat saavat kuvan ammattimaisuudesta ja laadukkaasta toiminnasta, viihtyisät ja toimivat työtilat parantavat työssä jaksamista ja tehokkuuttua.


Nyt on aika katsoa toimitiloja ja liikehuoneistoja asiakkaan silmin ja miettiä, mitä hän näkee. Vastaavatko tilat sitä yrityskuvaa, jota haluat asiakkaille viestittää. Tilat eivät ole pelkästään kustannuserä, vaan mahdollisuus saavuttaa asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyys. Kun tilat ovat kunnossa, on helpompi päästä tavoitteisiin, jotka yrityskuvalle ja tehokkuudelle on asetettu.


Toimitilojen suunnittelu aloitetaan kartoittamalla toiveet, tarpeet ja työnteon tavat  sekä tutustumalla yrityskuvaan ja sen tavoitteisiin. Stailaamo suunnittelee tilat näistä lähtökohdista. Voit myös tilata suunnittelijan kartoitus- ja neuvontakäynnin tai sisustussuunnittelua edullisemman stailauksen.


Suunnittelen myös messuosastoja ja stailaan yritysten tilaisuuksia. Kun asiakkaille järjestetään juhlia ja tilaisuuksia, visuaalisuuteen ja toimivuuteen kannattaa panostaa. Siten tilaisuus jää mieleen ja tuottaa parhaan tuloksen.


Nyt yrittäjät pääsevät itse mukaan suunnittelemaan ja parantamaan tilojensa toimivuutta ja viihtyisyyttä toimitilojen stailaus-kurssilla. Tapaamme kurssilla kahdesti, aina kolmen tunnin ajan. Ensimmäisellä kerralla käymme läpi yleisiä periaatteita ja ideoita. Toisella kerralla paneudumme kunkin yrityksen tilojen ongelmiin ja löydämme ratkaisuja asettamienne tavoitteiden mukaisesti.

Ilmoita toiveesi ajankohdasta ja kysy lisää: tiina.hirvonen@stailaamo.fi

Toimitilat osana yrityskuvaa

                                   STAILAAMO           TARINAHARJUNTIE 119, 71800 SIILINJÄRVI          +358 45 113 2922           E-MAIL: TIINA.HIRVONEN@STAILAAMO.FI  

toimitilojen stailaus