Kodin sisustussunnittelun lähtökohtana ovat asukkaiden toiveet ja tarpeet. Sisustussuunnittelun toimeksiannot voivat olla pieniä, kuten säilytysongelmien ratkaisuja tai koko kodin tilankäytön ja materiaalien suunnittelua. Sisustussuunnittelijan käyttämisen ideana on taloudellisuus. Rahaa ei kulu vääriin ratkaisuihin ja hankintakulut sekä budjetti pysyvät hallinnassa. Kaikessa suunnittelussa lopputuloksena saat hyvän tunteen kotisi visuaalisuudesta ja toimivasta ergonomiasta.


Jos haluat ideoita ja neuvoja tilankäytön ja esteettisyyden parantamisessa, tilaa suunnittelijan neuvontakäynti kotiisi.


Ytritysten toimi- ja liiketilojen sisustus on merkittävä tekijä yrityskuvan kannalta. Tilojen tulee vastata uskottavasti tavoiteltua yrityskuvaa. Sen lisäksi, että asiakkaat saavat kuvan ammattimaisuudesta ja laadukkaasta toiminnasta, viihtyisät ja toimivat työtilat parantavat työssä jaksamista ja tehokkuutta.


Lomat ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä. Loma-asunnon interiööri vaikuttaa tämän erityisen arvokkaan ajan kokemukseen. Lomailijat eivät tyydy rähjäiseen mökkiin, vaan vaativat tasoa myös mökin sisustukselta. Tarjoan täysivaltaista loma-asuntojen sisustamisen, kalustamisen ja tarpeistamisen palvelua, johon kuuluvat myös hohdokkaat esittelykuvat kohteesta. Loma-asunnon sisustamiseen kannattaa panostaa jo senkin takia, että kohteen valinta tehdään netissä kuvien perusteella.

Löydetään paras ratkaisu kotiisi, yritykseesi tai loma-asuntoosi

                                    STAILAAMO           TARINAHARJUNTIE 119, 71800 SIILINJÄRVI          +358 45 113 2922           E-MAIL: TIINA.HIRVONEN@STAILAAMO.FI

sisustetaan yhdessä

Tule tekemään kotiisi sisustussuunnitelma ammattilaisen ohjauksella. Koetaan tekemisen riemua ja etsitään luovia ideoita pienessä ryhmässä.

Lue lisää sisustuskurssit-sivulta ja varaa paikkasi luovaan tilaan!


Loistava tilaisuus kodinrakentajille ja remontoijille!


Liike- ja toimitilat kuntoon yrityskuvan kirkastamiseksi toimitilojen stailaus kurssilla.