Lomat ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä. Loma-asunnon interiööri vaikuttaa tämän erityisen arvokkaan ajan kokemukseen. Onnistunut elämys saa aikaan tunteen, että on saanut lomaansa sijoitetuille rahoille vastinetta ja synnyttää halun kokea sen uudestaan. Tarjoan täysivaltaista loma-asuntojen sisustamisen, kalustamisen ja tarpeistamisen palvelua, johon kuuluvat myös hohdokkaat esittelykuvat kohteesta. Loma-asunnon sisustamiseen kannattaa panostaa jo senkin takia, että kohteen valinta tehdään netissä kuvien perusteella.


Loma-asunnon sisustuspalveluun löytyy vaihtoehtoja erilaisten tarpeiden mukaan. Suunnittelu voi lähteä pintamateriaalien suunnittelusta alkaen tai suunnittelija voi olla jo mukana suunnittelemassa huonejakoa aina viimeiseen koriste-esineeseen ja astiaan saakka. Vanhempien kohteiden sisustusta on syytä päivittää jo kulumisen takia sekä ajanmukaistamisen ja viihtymisen näkökohdista. Sisustamispalvelu voi sisältää kaikkea tai jotain seuraavasta: Yhteistyö rakennuttajan/arkkitehdin kanssa suunnitteluvaiheessa, Pintamateriaalien suunnittelu, valaisusuunnittelu, kalustuksen suunnittelu, hankinta ja asettelu kohteessa, tekstiilien suunnittelu, hankinta/valmistaminen ja asentaminen, kaiken tarpeistuksen (mm. elektroniikka, astiat, siivousvälineet) hankinta. Suunnitelmat ja hankinnat tehdään asiakkaan antaman budjetin mukaan.Voit valit mm. seuraavista:


  1. 1.Kaikki valmiina-palvelu sisältää suunnittelun, kalustamisen, valaistuksen, tarpeistamisen vuodevaatteista astioihin, siivousvälineistä telkkariin, pesuvälineistä perus ruokatarvikkeisiin. Kaikki valmiina paikallaan. Keskimääräinen hinta 360€/kerrosala neliö hyvällä kotimaisella laadulla varusteltuna (noin 8hkl mökkiin). Ei sis kiintokalusteita, eikä pintamateriaaleja.

  2. 2.Päivitys-palvelu sisältää suunnittelun, kalustamisen ja tarpeistamisen aina tarpeen mukaan. Hinnoitellaan toivotun tason ja työmäärän mukaan.

Loma-asunnot vastaamaan matkailijoiden vaatimustasoa

                                    STAILAAMO           TARINAHARJUNTIE 119, 71800 SIILINJÄRVI          +358 45 113 2922           E-MAIL: TIINA.HIRVONEN@STAILAAMO.FI